Najväčší výber autodielov a príslušenstva

10.1 Predávajúci bude spracovávať osobné údaje oznámené kupujúcim pri kúpe Tovaru a kupujúci s týmto spracovaním osobných údajov a s ich ďalej uvedeným použitím súhlasí ich oznámením Predávajúcemu. Predávajúci spracováva údaje za účelom realizácie kúpy Tovaru a s tým spojených práv a povinností .

10.2 Predávajúci bude s týmito údajmi narábať za vyššie uvedeným účelom v súlade s platnými právnymi predpismi.

10.3 Osobné údaje môže Predávajúci previesť na servery umiestnené mimo SR alebo do pobočiek či iných dôveryhodných spoločností tretích strán z iných krajín, ktoré spracovávajú osobné informácie.

10.4 K ochrane osobných údajov využije Predávajúci všetky primerané prostriedky a príslušné opatrenia, pričom to isté bude vyžadovať tiež od všetkých tretích strán, ktoré budú osobné údaje spracovávať.

10.5 V prípade, že má kupujúci akékoľvek otázky, komentáre alebo obavy týkajúce sa s narábaním s osobnými údajmi, môže Predávajúceho kedykoľvek kontaktovať na e-mailovej adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

10.6 Kupujúci má právo obrátiť sa na Predávajúceho (na e-mailovej adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.)najmä v nasledujúcich prípadoch:

(i) ak si nepraje byť v budúcnosti kontaktovaný,

(ii) ak by rád získal informácie o svojich osobných údajoch, ktoré sú spracovávané,

(iii) ak chce svoje osobné údaje opraviť, aktualizovať, blokovať, likvidovať alebo odstrániť,

(iv) ak chce nahlásiť akékoľvek zneužitie osobných údajov.

10.7 WWW.EUROFRONT.SK. ako správca spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to za účelom ponúkania obchodu alebo služieb.